Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΤσαρούχη, Ιουλίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:42Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:42Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other18589
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56152
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.subject.otherΑγροτικά προϊόντα -- Καλλιέργειαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση της απόδοσης και των αγρονομικών χαρακτηριστικών 12 εμπορικών ποικιλιών σόγιας στην περιοχή της Μαγνησίαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International