Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΤσαρούχη, Ιουλίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:42Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:42Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other18589
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56152
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.subject.otherΑγροτικά προϊόντα -- Καλλιέργειαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση της απόδοσης και των αγρονομικών χαρακτηριστικών 12 εμπορικών ποικιλιών σόγιας στην περιοχή της Μαγνησίαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International