Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΤσαρούχη, Ιουλίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:42Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:42Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other18589
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56152
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.subject.otherΑγροτικά προϊόντα -- Καλλιέργειαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση της απόδοσης και των αγρονομικών χαρακτηριστικών 12 εμπορικών ποικιλιών σόγιας στην περιοχή της Μαγνησίαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International