Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΤσουκανά, Μαρίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:38Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:38Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other17239
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56138
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈλαιαel
dc.subject.otherΦυτά -- Φυσιολογίαel
dc.titleΕπίδραση της ποικιλίας και περιοχής ανάπτυξης της ελιάς στην ελαιοπεριεκτικότητα καρπού και ποιότητα ελαιολάδουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International