Show simple item record

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΤσουκανά, Μαρίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:38Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:38Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other17239
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56138
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈλαιαel
dc.subject.otherΦυτά -- Φυσιολογίαel
dc.titleΕπίδραση της ποικιλίας και περιοχής ανάπτυξης της ελιάς στην ελαιοπεριεκτικότητα καρπού και ποιότητα ελαιολάδουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International