Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΒλιώρας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:37Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:37Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17237
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56136
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΆμυλοel
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΜελέτη του ρόλου της κινόας στην παρασκευή ψωμιού χωρίς γλουτένηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International