Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΒλιώρας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:37Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:37Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17237
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56136
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΆμυλοel
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΜελέτη του ρόλου της κινόας στην παρασκευή ψωμιού χωρίς γλουτένηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International