Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΜπάρη, Αναστασίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:32Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:32Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16380
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56119
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12082
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣοκολάταel
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης του λίπους στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σοκολάταςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International