Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΜπάρη, Αναστασίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:32Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:32Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16380
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56119
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12082
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣοκολάταel
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης του λίπους στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σοκολάταςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International