Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΚαρανίκα, Χρυσοβαλάντουel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:28Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:28Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16325
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56095
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΑξιολόγηση ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) σε επίσπορη καλλιέργεια και μελέτη των γενετικών σχέσεων τους με τη χρήση μοριακών δεικτών SSRel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International