Show simple item record

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΚαρανίκα, Χρυσοβαλάντουel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:28Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:28Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16325
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56095
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΑξιολόγηση ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) σε επίσπορη καλλιέργεια και μελέτη των γενετικών σχέσεων τους με τη χρήση μοριακών δεικτών SSRel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International