Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΑρβανιτάκης, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:25Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:25Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other16119
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56081
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΕπίδραση της αλατότητας και του ζεόλιθου στην ανάπτυξη και την ποιότητα του δυόσμουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International