Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΑρβανιτάκης, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:25Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:25Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other16119
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56081
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΕπίδραση της αλατότητας και του ζεόλιθου στην ανάπτυξη και την ποιότητα του δυόσμουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International