Show simple item record

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΑρβανιτάκης, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:25Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:25Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other16119
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56081
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΕπίδραση της αλατότητας και του ζεόλιθου στην ανάπτυξη και την ποιότητα του δυόσμουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International