Show simple item record

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΘεοφανούδης, Στυλιανόςel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:24Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:24Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14798
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56078
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΕπίδραση της κοπριάς, του ζεόλιθου και της αζωτούχου λίπανσης στην ανάπτυξη και παραγωγή φυτών κουνουπιδιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International