Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΚαρακούση, Μαρίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:23Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:23Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14790
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56071
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΆμυλοel
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΟ ρόλος του αμύλου της πατάτας στη παρασκευή ψωμιού χωρίς γλουτένηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International