Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΓροσομανίδης, Μιχαήλel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:22Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:22Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14255
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56067
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑγροτικά προϊόντα -- Αποθήκευσηel
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΜελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν την αποθήκευση ελαιολάδουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International