Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΓκόσης, Άγγελοςel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:20Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:20Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14237
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56061
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦυτά -- Σχέσεις με το έδαφοςel
dc.subject.otherΑρωματικά φυτάel
dc.titleΑξιολόγηση ποικιλιών άνηθου σε σχέση με την αυξημένη αλατότηταel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International