dc.contributor.advisor | Πετρόπουλος, Σπύρος | el |
dc.creator | Γκόσης, Άγγελος | el |
dc.date.accessioned | 2021-05-13T11:38:20Z | |
dc.date.available | 2021-05-13T11:38:20Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.other | 14237 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/56061 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Φυτά -- Σχέσεις με το έδαφος | el |
dc.subject.other | Αρωματικά φυτά | el |
dc.title | Αξιολόγηση ποικιλιών άνηθου σε σχέση με την αυξημένη αλατότητα | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |