Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΦόλεα, Αμαλίαel
dc.date.accessioned2021-04-21T08:26:00Z
dc.date.available2021-04-21T08:26:00Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22868
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56020
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣαλιγκάρια -- Εκτροφήel
dc.subject.otherΣιτηρέσια ως τροφήel
dc.titleΚατανάλωση και αφομοίωση τροφής ανήλικων σαλιγκαριών (Cornu aspersum maximum)για την αξιολόγηση εμπορικών σιτηρεσίωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International