Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΦόλεα, Αμαλίαel
dc.date.accessioned2021-04-21T08:26:00Z
dc.date.available2021-04-21T08:26:00Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22868
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56020
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣαλιγκάρια -- Εκτροφήel
dc.subject.otherΣιτηρέσια ως τροφήel
dc.titleΚατανάλωση και αφομοίωση τροφής ανήλικων σαλιγκαριών (Cornu aspersum maximum)για την αξιολόγηση εμπορικών σιτηρεσίωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International