Mostra i principali dati dell'item
Διερεύνηση αξιοποίησης και χρήσεων της βιοποικιλότητας: συγκριτική αξιολόγηση και βελτιστοποίηση δύο μεθόδων εκχύλισης αιθέριων ελαίων από γλυκάνισο (Pimpinella Anisum) και διερεύνηση της αξιοποίησής τους
Investigation of utilization and uses of biodiversity: comparative evaluation and optimization of two extraction methods of essential oils from anise (Pimpinella Anisum) and ivestigation of their utilization
dc.contributor.advisor | Σφουγγάρης, Αθανάσιος Ι. | el |
dc.creator | Στεφανίδου, Στεφανία Χ. | el |
dc.date.accessioned | 2021-04-21T07:23:50Z | |
dc.date.available | 2021-04-21T07:23:50Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 22536 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/55611 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αρωματικά φυτά | el |
dc.subject.other | Φαρμακευτικά φυτά | el |
dc.subject.other | Αιθέρια έλαια | el |
dc.subject.other | Βιοποικιλότητα | el |
dc.title | Διερεύνηση αξιοποίησης και χρήσεων της βιοποικιλότητας: συγκριτική αξιολόγηση και βελτιστοποίηση δύο μεθόδων εκχύλισης αιθέριων ελαίων από γλυκάνισο (Pimpinella Anisum) και διερεύνηση της αξιοποίησής τους | el |
dc.title | Investigation of utilization and uses of biodiversity: comparative evaluation and optimization of two extraction methods of essential oils from anise (Pimpinella Anisum) and ivestigation of their utilization | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γκορτζή, Όλγα | el |
dc.contributor.committeeMember | Μαδέσης, Παναγιώτης | el |