Afficher la notice abrégée

Investigation of utilization and uses of biodiversity: comparative evaluation and optimization of two extraction methods of essential oils from anise (Pimpinella Anisum) and ivestigation of their utilization

dc.contributor.advisorΣφουγγάρης, Αθανάσιος Ι.el
dc.creatorΣτεφανίδου, Στεφανία Χ.el
dc.date.accessioned2021-04-21T07:23:50Z
dc.date.available2021-04-21T07:23:50Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22536
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55611
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά φυτάel
dc.subject.otherΦαρμακευτικά φυτάel
dc.subject.otherΑιθέρια έλαιαel
dc.subject.otherΒιοποικιλότηταel
dc.titleΔιερεύνηση αξιοποίησης και χρήσεων της βιοποικιλότητας: συγκριτική αξιολόγηση και βελτιστοποίηση δύο μεθόδων εκχύλισης αιθέριων ελαίων από γλυκάνισο (Pimpinella Anisum) και διερεύνηση της αξιοποίησής τουςel
dc.titleInvestigation of utilization and uses of biodiversity: comparative evaluation and optimization of two extraction methods of essential oils from anise (Pimpinella Anisum) and ivestigation of their utilizationen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκορτζή, Όλγαel
dc.contributor.committeeMemberΜαδέσης, Παναγιώτηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International