dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Μουστογιάννη, Άννα | el |
dc.date.accessioned | 2021-04-21T07:11:37Z | |
dc.date.available | 2021-04-21T07:11:37Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 22756 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/55521 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11484 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Σιτηρέσια ως τροφή | el |
dc.title | Υποκατάσταση ιχθυάλευρου από άλευρο του μικροφύκους Chlorella vulgaris στο σιτηρέσιο του λαβρακιού (Dicentrarchus labrax): επίδραση στις παραμέτρους ανάπτυξης των ιχθύων | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Παναγιωτάκη, Παναγιώτα | el |
dc.contributor.committeeMember | Κατσούλας, Νικόλαος | el |