Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠετούμενου, Δέσποιναel
dc.creatorΠαπαβαϊτσης, Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2021-03-17T11:17:11Z
dc.date.available2021-03-17T11:17:11Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22413
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55137
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμπελουργίαel
dc.subject.otherΑμπέλιαel
dc.titleΚαινοτόμες τεχνικές διαχείρισης της κόμης για την βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας ποικιλίας Crimson seedless (Vitis vinifera L.el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεβίζου, Ευθυμίαel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International