Mostra i principali dati dell'item
Καινοτόμες τεχνικές διαχείρισης της κόμης για την βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας ποικιλίας Crimson seedless (Vitis vinifera L.
dc.contributor.advisor | Πετούμενου, Δέσποινα | el |
dc.creator | Παπαβαϊτσης, Παναγιώτης | el |
dc.date.accessioned | 2021-03-17T11:17:11Z | |
dc.date.available | 2021-03-17T11:17:11Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 22413 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/55137 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αμπελουργία | el |
dc.subject.other | Αμπέλια | el |
dc.title | Καινοτόμες τεχνικές διαχείρισης της κόμης για την βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας ποικιλίας Crimson seedless (Vitis vinifera L. | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Λεβίζου, Ευθυμία | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |