Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΠετούμενου, Δέσποιναel
dc.creatorΠαπαβαϊτσης, Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2021-03-17T11:17:11Z
dc.date.available2021-03-17T11:17:11Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22413
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55137
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμπελουργίαel
dc.subject.otherΑμπέλιαel
dc.titleΚαινοτόμες τεχνικές διαχείρισης της κόμης για την βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας ποικιλίας Crimson seedless (Vitis vinifera L.el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεβίζου, Ευθυμίαel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International