Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΠετούμενου, Δέσποιναel
dc.creatorΠαπαβαϊτσης, Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2021-03-17T11:17:11Z
dc.date.available2021-03-17T11:17:11Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22413
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55137
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμπελουργίαel
dc.subject.otherΑμπέλιαel
dc.titleΚαινοτόμες τεχνικές διαχείρισης της κόμης για την βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας ποικιλίας Crimson seedless (Vitis vinifera L.el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεβίζου, Ευθυμίαel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International