Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΜύγδαλος, Θεόδωρος Ν.el
dc.date.accessioned2021-03-17T11:12:55Z
dc.date.available2021-03-17T11:12:55Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other22495
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55063
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά φυτά -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΒότανα -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΜαϊντανόςel
dc.titleΑξιολόγηση της απόδοσης διαφόρων ποικιλιών πλατύφυλλου και ριζώδη μαϊντανού (Petroselinum crispum)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΚαρκάνης, Ανέστηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International