Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΝεοφύτου, Νικόλαος Χ.el
dc.creatorΡούσσος, Ευστράτιοςel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:50:32Z
dc.date.available2021-01-11T17:50:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21998
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54813
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΜελέτη των επιδράσεων της μερικής υποκατάστασης του ιχθυάλευρου από συνδυασμό φυτικών πρωτεϊνών και διατροφικών πρόσθετων ουσιών στην αύξηση και υγεία των ιχθυδίων τσιπούρας (Sparusaurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΚοτζαμάνης, Ιωάννηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International