Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΝεοφύτου, Νικόλαος Χ.el
dc.creatorΡούσσος, Ευστράτιοςel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:50:32Z
dc.date.available2021-01-11T17:50:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21998
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54813
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΜελέτη των επιδράσεων της μερικής υποκατάστασης του ιχθυάλευρου από συνδυασμό φυτικών πρωτεϊνών και διατροφικών πρόσθετων ουσιών στην αύξηση και υγεία των ιχθυδίων τσιπούρας (Sparusaurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΚοτζαμάνης, Ιωάννηςel


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International