Show simple item record

dc.contributor.advisorΝεοφύτου, Νικόλαος Χ.el
dc.creatorΡούσσος, Ευστράτιοςel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:50:32Z
dc.date.available2021-01-11T17:50:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21998
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54813
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΜελέτη των επιδράσεων της μερικής υποκατάστασης του ιχθυάλευρου από συνδυασμό φυτικών πρωτεϊνών και διατροφικών πρόσθετων ουσιών στην αύξηση και υγεία των ιχθυδίων τσιπούρας (Sparusaurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΚοτζαμάνης, Ιωάννηςel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International