dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Τσίχλης, Ηλίας | el |
dc.date.accessioned | 2021-01-11T17:48:32Z | |
dc.date.available | 2021-01-11T17:48:32Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21954 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/54787 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12709 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
dc.title | Υποκατάσταση ιχθυάλευρου από άλευρο του εντόμου Zophobas sp. στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata): επίδραση στο προφίλ των λιπαρών οξέων των ιχθύων | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γκολομάζου, Ελένη Ν. | el |
dc.contributor.committeeMember | Μεντέ, Έλενα | el |