Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΤσίχλης, Ηλίαςel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:48:32Z
dc.date.available2021-01-11T17:48:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21954
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54787
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12709
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΥποκατάσταση ιχθυάλευρου από άλευρο του εντόμου Zophobas sp. στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata): επίδραση στο προφίλ των λιπαρών οξέων των ιχθύωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Ελένη Ν.el
dc.contributor.committeeMemberΜεντέ, Έλεναel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International