dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Θεοδώρου, Χριστόφορος Κ. | el |
dc.date.accessioned | 2021-01-11T17:34:54Z | |
dc.date.available | 2021-01-11T17:34:54Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21890 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/54636 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Τσιπούρα | el |
dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
dc.title | Επίδραση της μερικής υποκατάστασης του διαιτητικού ιχθυαλεύρου από πλήρους λιπαρών άλευρο του εντόμου Zophobas morio στη θρεπτική σύσταση της τσιπούρας (Sparus aurata) | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γκολομάζου, Ελένη Ν. | el |
dc.contributor.committeeMember | Παρλαπάνη, Φωτεινή | el |