Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΘεοδώρου, Χριστόφορος Κ.el
dc.date.accessioned2021-01-11T17:34:54Z
dc.date.available2021-01-11T17:34:54Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21890
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54636
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΤσιπούραel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΕπίδραση της μερικής υποκατάστασης του διαιτητικού ιχθυαλεύρου από πλήρους λιπαρών άλευρο του εντόμου Zophobas morio στη θρεπτική σύσταση της τσιπούρας (Sparus aurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Ελένη Ν.el
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International