Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης Ιωάννηςel
dc.creatorΠασιντέλης, Καριοφύλλης – Παναγιώτηςel
dc.creatorΨύρρα, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2020-11-03T10:13:11Z
dc.date.available2020-11-03T10:13:11Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21744
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54352
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμφίποδαel
dc.subject.otherΙχθυέλαιαel
dc.titleΗ θρεπτική αξία των αμφιπόδων της οικογένειας Caprellidaeel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΛόλας, Αλέξιοςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International