Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης Ιωάννηςel
dc.creatorΠασιντέλης, Καριοφύλλης – Παναγιώτηςel
dc.creatorΨύρρα, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2020-11-03T10:13:11Z
dc.date.available2020-11-03T10:13:11Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21744
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54352
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμφίποδαel
dc.subject.otherΙχθυέλαιαel
dc.titleΗ θρεπτική αξία των αμφιπόδων της οικογένειας Caprellidaeel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΛόλας, Αλέξιοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International