dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης Ιωάννης | el |
dc.creator | Πασιντέλης, Καριοφύλλης – Παναγιώτης | el |
dc.creator | Ψύρρα, Ευαγγελία | el |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T10:13:11Z | |
dc.date.available | 2020-11-03T10:13:11Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21744 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/54352 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αμφίποδα | el |
dc.subject.other | Ιχθυέλαια | el |
dc.title | Η θρεπτική αξία των αμφιπόδων της οικογένειας Caprellidae | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Παναγιωτάκη Παναγιώτα | el |
dc.contributor.committeeMember | Λόλας, Αλέξιος | el |