Afficher la notice abrégée

Current legal requirements for food allergens & ingredients that cause food intolerances

dc.contributor.advisorΜαλισσιόβα, Ελένηel
dc.creatorΣχωρτσανίτη, Ιωάννα-Σεβαστή Γ.el
dc.date.accessioned2020-11-03T10:02:21Z
dc.date.available2020-11-03T10:02:21Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21777
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54250
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12519
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Δίκαιο και νομοθεσίαel
dc.subject.otherΤροφική αλλεργίαel
dc.subject.otherΔιατροφική δυσανεξίαel
dc.subject.otherΑλλεργιογόναel
dc.titleΣύγχρονες νομοθετικές απαιτήσεις για τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμαel
dc.titleCurrent legal requirements for food allergens & ingredients that cause food intolerancesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜανούρας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.committeeMemberΓεωργόπουλος, Θεοφάνηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International