Mostrar el registro sencillo del ítem
Σύγχρονες νομοθετικές απαιτήσεις για τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμα
Current legal requirements for food allergens & ingredients that cause food intolerances
dc.contributor.advisor | Μαλισσιόβα, Ελένη | el |
dc.creator | Σχωρτσανίτη, Ιωάννα-Σεβαστή Γ. | el |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T10:02:21Z | |
dc.date.available | 2020-11-03T10:02:21Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21777 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/54250 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12519 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τροφή -- Δίκαιο και νομοθεσία | el |
dc.subject.other | Τροφική αλλεργία | el |
dc.subject.other | Διατροφική δυσανεξία | el |
dc.subject.other | Αλλεργιογόνα | el |
dc.title | Σύγχρονες νομοθετικές απαιτήσεις για τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμα | el |
dc.title | Current legal requirements for food allergens & ingredients that cause food intolerances | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μανούρας, Αθανάσιος | el |
dc.contributor.committeeMember | Γεωργόπουλος, Θεοφάνης | el |