Zur Kurzanzeige

Current legal requirements for food allergens & ingredients that cause food intolerances

dc.contributor.advisorΜαλισσιόβα, Ελένηel
dc.creatorΣχωρτσανίτη, Ιωάννα-Σεβαστή Γ.el
dc.date.accessioned2020-11-03T10:02:21Z
dc.date.available2020-11-03T10:02:21Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21777
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54250
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12519
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Δίκαιο και νομοθεσίαel
dc.subject.otherΤροφική αλλεργίαel
dc.subject.otherΔιατροφική δυσανεξίαel
dc.subject.otherΑλλεργιογόναel
dc.titleΣύγχρονες νομοθετικές απαιτήσεις για τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμαel
dc.titleCurrent legal requirements for food allergens & ingredients that cause food intolerancesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜανούρας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.committeeMemberΓεωργόπουλος, Θεοφάνηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International