Zur Kurzanzeige

Investigation of the effect of ingredients of plant origin on the expression levels of molecules involved in the regulation of metabolism

dc.contributor.advisorΨαρρά, Άννα-Μαρίαel
dc.creatorΧριστοδούλου, Ευγενίαel
dc.date.accessioned2020-11-03T10:00:17Z
dc.date.available2020-11-03T10:00:17Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21645
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54214
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓλυκοκορτικοειδή, Υποδοχείς των -- Μελέτηel
dc.subject.otherΜαστίχα Χίου -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΜεταβολισμός -- Ρύθμισηel
dc.subject.other en
dc.titleΔιερεύνηση της επίδρασης συστατικών φυτικής προέλευσης στα επίπεδα έκφρασης μορίων που εμπλέκονται στη ρύθμιση του μεταβολισμούel
dc.titleInvestigation of the effect of ingredients of plant origin on the expression levels of molecules involved in the regulation of metabolismen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΣκαμνάκη, Βασιλικήel
dc.contributor.committeeMember en


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International