Η επίδραση της λίπανσης με διάφορες μορφές αζώτου στην ανάπτυξη και ποιότητα του σταμναγκαθιού
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/53967/21862.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κολοβού, ΠαναγιώταΌνομα μέλους επιτροπής
Αντωνιάδης, Βασίλειος
Καρκάνης, Ανέστης
Όνομα Επιβλέποντος
Πετρόπουλος, Σπυρίδων
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.