dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Βαρούχου, Ευθυμία | el |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T09:20:05Z | |
dc.date.available | 2020-09-04T09:20:05Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 21121 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53731 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12383 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
dc.title | Η επίδραση της χρήσσης διαιτητικής πρωτεϊνης του εντόμου Hermetia illucens στη θρεπτική σύσταση της τσιπούρας | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Παναγιωτάκη, Παναγιώτα | el |
dc.contributor.committeeMember | Μεντέ, Έλενα | el |