Mostra i principali dati dell'item
Μελέτη της επίδρασης των υπερήχων κατά την παρασκευή πηγμάτων από αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Δουλγερίδου, Αικατερίνη | el |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T09:20:01Z | |
dc.date.available | 2020-09-04T09:20:01Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 21091 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53720 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12378 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομία | el |
dc.title | Μελέτη της επίδρασης των υπερήχων κατά την παρασκευή πηγμάτων από αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γούναρης, Ιωάννης | el |
dc.contributor.committeeMember | Πετούμενου, Δέσποινα | el |