Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΔουλγερίδου, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2020-09-04T09:20:01Z
dc.date.available2020-09-04T09:20:01Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other21091
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53720
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12378
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόνταel
dc.subject.otherΓαλακτοκομίαel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης των υπερήχων κατά την παρασκευή πηγμάτων από αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓούναρης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΠετούμενου, Δέσποιναel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International