Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΑραμπατζής, Ευάγγελοςel
dc.date.accessioned2020-09-04T09:20:00Z
dc.date.available2020-09-04T09:20:00Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other21086
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53716
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12374
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓιαούρτιel
dc.subject.otherΓάλα -- Ποιότηταel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόνταel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης εκχυλισμάτων μανιταριών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γιαουρτιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιρόπουλος, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΓούναρης, Ιωάννηςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International