Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΑραμπατζής, Ευάγγελοςel
dc.date.accessioned2020-09-04T09:20:00Z
dc.date.available2020-09-04T09:20:00Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other21086
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53716
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12374
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓιαούρτιel
dc.subject.otherΓάλα -- Ποιότηταel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόνταel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης εκχυλισμάτων μανιταριών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γιαουρτιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιρόπουλος, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΓούναρης, Ιωάννηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International