Mostrar el registro sencillo del ítem
Μελέτη της επίδρασης εκχυλισμάτων μανιταριών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γιαουρτιού
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Αραμπατζής, Ευάγγελος | el |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T09:20:00Z | |
dc.date.available | 2020-09-04T09:20:00Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 21086 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53716 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12374 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Γιαούρτι | el |
dc.subject.other | Γάλα -- Ποιότητα | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα | el |
dc.title | Μελέτη της επίδρασης εκχυλισμάτων μανιταριών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γιαουρτιού | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Τσιρόπουλος, Νικόλαος | el |
dc.contributor.committeeMember | Γούναρης, Ιωάννης | el |