Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΚουρούτσαλη, Μαρία-Άννα Π.el
dc.date.accessioned2020-09-04T09:18:32Z
dc.date.available2020-09-04T09:18:32Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other21057
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53699
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓάλα -- Πήξηel
dc.subject.otherΓάλα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομική επεξεργασίαel
dc.titleΕπίδραση υπερήχων και τσαγιού του μικρού τριαντάφυλλου Rosa Damascena στον σχηματισμό πηγμάτων γάλακτοςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒέλλιος, Ευάγγελοςel
dc.contributor.committeeMemberΠαπαϊωάννου, Χρυσούλαel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International